top of page
PCM
The Process Communication Model® (3PV)

 

PCM antaa taidot, jotka auttavat huomioimaan ja tulkitsemaan ihmisen käyttäytymistä ja arvioimaan miten olla vuorovaikutuksessa, motivoida ja ehkäistä sekä ratkaista konflikteja. Yksi PCM:n hienouksista on se, että se kertoo meille mitä meille tapahtuu kun alamme stressaantua, joka auttaa stressin ennalta ehkäisemiseen ja PCM tarjoaa myös työkalut stressistä palautumiseen.

PCM on tieteellisesti testattu valmennusmenetelmä ja työkalu, joka;        

 

  • keskittyy siihen, mikä pitää ihmisen motivoituneena.

  • on puuttuva linkki ihmisen kommunikointitaitojen, motivaation, stressikäyttäytymisen, luonteenvahvuuksien ja persoonallisuuden välillä

  • ei ole persoonallisuustesti, vaan kommunikointi-, motivaatiojohtamis- ja stressinhallintataitojen kehittämismenetelmä.

  • auttaa huomioimaan ja ymmärtämään ihmisen käyttäytymistä, myös psykologisten tarpeiden ja stressikäyttäytymisen muuttuessa

  • on tieteellisesti luotettava ja käyttöönotettu ensimmäisenä NASA astronauttien valinta- ja valmennusmenetelmänä.

  • on ainoa tunnettu ja tutkittu menetelmä, joka tunnistaa ja ennustaa miten ihmiset käyttäytyvät stressissä.

  • perustuu tohtori, psykologi Taibi Kahlerin yli 40 vuotta kestäneisiin tieteellisiin tutkimuksiin ihmisen käyttäytymisestä.

certified trainer pcm.png

 

Chris Burt, Executive Vice President, GENERAL MOTORS 
"Highly recommend! My senior team recently completed a workshop on the Process Communication Model (PCM). I highly recommend any organization to invest in this training if they want to genuinely take their leadership to the next level! PCM went far beyond many other models out there. It has become a part of the language of our organization.”

www.processcommunication.fi

bottom of page